Voor de echte fans van sinaasappelsmaak 

Grand Marnier aanbieding

Als je fan bent van sinaasappel, dan is deze Grand Marnier aanbieding zeker iets voor jou. Dit is namelijk een likeur die bestaat uit sinaasappellikeur en cognac. Ondertussen zijn er diverse varianten van op de markt, maar het begon allemaal in 1880. In 1827 werd de eerste distilleerderij al opgericht, maar het duurde tot 1880 voor Grand Marnier ontstond. De distilleerderij was er al wel op gericht om allerlei soorten fruitlikeuren te ontwerpen en te produceren, maar het idee om cognac met sinaasappel te combineren, kwam pas later. Er worden niet zomaar sinaasappels voor gebruikt; namelijk sinaasappel soorten uit het Caribisch gebied. 

Grand Marnier aanbieding

Soorten Grand Marnier

Er zijn op dit moment drie soorten Grand Marnier aanbieding verkrijgbaar. Dit is als eerste de Grand Marnier Cognac Rouge, waar het allemaal mee begon. Naast sinaasappel vind je in deze cognac tonen van vanille, zeste, hazelnoot en toffee. 

De tweede soort is de Grand Marnier Louis Alexandre, die te herkennen is aan het blauwe etiket. Deze Grand Marnier bevat 82% cognac en de rest is aangevuld met sinaasappellikeur. De ontwerper van deze likeur dronk namelijk de originele likeur het liefst met wat extra cognac om zo de samenstelling iets aan te passen. Niet iedereen houdt hiervan, waardoor het een aparte variant is geworden. 

De derde en tevens laatste soort is de Grand Marnier Cuvee du Centenaire, die speciaal voor het honderdjarig jubileum van het merk is gecreëerd. Cuvee du Centenaire bestaat uit diverse cognac distillaten uit twee bekende gebieden, gecombineerd met sinaasappellikeur.