Natuurwinkel in Hilversum

Gezond eten vinden wij bij ons thuis heel erg belangrijk. Daarom ging ik op zoek op het internet naar natuurwinkel Hilversum om een winkel te vinden bij ons in de buurt. Het liefst eten wij biologisch voedsel voor het respect voor de dieren, de natuur en het milieu. Tegenwoordig zijn er zoveel biologische producten te krijgen, ik wist alleen nog niet precies waar ik deze levensmiddelen kon kopen of bestellen. Biologische producten hebben gelukkig geen chemische bestrijdingsmiddelen op hun gewassen zitten. Als ik dan een appel eet heb ik niet het idee dat ik al dat gif binnen krijg. En de dieren die hebben ook een betere leefruimte gehad dan de dieren in de vee industrie.

Ruim assortiment

Via het internet kwam ik op de webpagina van: Natuurwinkel Almere, een natuurwinkel nabij Hilversum. Dat was gelukkig niet zo ver bij onze woonplaats vandaan. Deze winkel heeft een ruime keuze aan biologische producten. Zij hebben zelfs ieder dag versgebakken brood. Als jij in Flevoland woont dan kunnen de producten ook worden bezorgd. Ik wilde hier ook wel gebruik van maken. Via de webshop bestelde ik de producten die ik wilde hebben en het werd de volgende dag al bezorgd. Ik ben zeer tevreden over deze service van dit bedrijf. Bij deze winkel wordt er door ons zeer zeker vaker besteld.