Hier vindt u de beste Frietkraam

logoSnackWebsite5

Op een maandagmorgen kreeg ik een mailtje binnen van een klant die een Frietkraam wilde hebben voor zijn bedrijfsterrein. Hij wilde namelijk zijn medewerkers trakteren met een patatje en wat te snacken. De frietkraam moest wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zelf heeft hij geen tijd om dit uit te zoeken en moet ik hier achter aan. Dit vind ik dan ook een leuke opdracht om uit te zoeken, omdat wij dit ook een keer van plan zijn voor ons bedrijf.

Zoekenimage008-300x200

Nu moeten wij zoeken naar de geschikte kraam die ons kan helpen met de opdracht. Op het internet zijn er veel bedrijven in de buurt van Eindhoven die ons kunnen helpen met de opdracht. Toch is er maar een bedrijf die voldoet aan alle voorwaarden, namelijk de Snackmobiel. Dit is veruit de meest gebruiksvriendelijke website en de beste kraam die ons kan helpen met de opdracht. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om er een onvergetelijk moment van te maken. Ook zijn de recensies van dit bedrijf zeer positief. Dit maakt zeker indruk op mij. Daarom heb ik besloten om met een van de medewerkers van het bedrijf de mogelijkheden te bespreken.

Contactimage002-300x200

Voor ik het wist waren mijn vragen al beantwoord door een van de medewerkers van het bedrijf. De medewerker is zeer vriendelijk en staat open voor nieuwe ideeën. Er is veel mogelijk bij dit bedrijf. Wij kijken nu al uit naar de snackwagen voor de aankomende maand.