Geweldige catering uit Zoetermeer

Ben je op zoek naar een goede catering Zoetermeer, kijk dan eens op de site van Sante JR. Omdat de paasdagen al bijna in zicht zijn, kan dit bedrijf je goed van dienst zijn. Zo hadden wij vorig jaar rond de paasdagen een gezellige brunch met familie en vrienden geregeld. Netjes op de afgesproken tijd kwamen de medewerkers van Sante JR al het eten brengen. Er was genoeg keuze voor iedereen. Zo hadden wij lekker belegde broodjes met brie en verschillende soorten vleeswaren. Maar ook salades, soep en natuurlijk de gekleurde, gekookte eieren ontbraken hier niet.  

Wederom een catering met de paasdagen

Omdat het vorige jaar zo goed was bevallen om de catering uit Zoetermeer in te schakelen met de paasdagen, willen wij dat dit jaar wederom gaan regelen. Alleen deze keer willen wij een diner met verschillende soorten hapjes bestellen. Wij hebben daarom eerst een adviesafspraak gemaakt met de medewerkers van Sante JR. Hier hebben wij bekeken wat zij dit jaar voor ons konden betekenen. 

Heb je na het lezen van de bovenstaande blog ook interesse gekregen in dit bedrijf, maak dan een afspraak. Je kan dit op verschillende manieren doen, door bijvoorbeeld te bellen of een mailt e sturen.