Gezellig naar grand café Amersfoort

Ben je toevallig in de buurt van het grand café Amersfoort, dan moet je beslist eens naar binnen lopen. Dit café,  ‘T Eemcafé, voorheen café De Koppelpoort, is al jaren een begrip in het centrum van Amersfoort. Regelmatig worden hier evenementen georganiseerd, zoals een darttoernooi, welke nu voor 4 maart op de planning staat. Maar ook voor gezellig een drankje te doen, een kaartje te leggen of gewoon lekker kletsen met de mensen voor en achter de bar ben je hier aan het juiste adres. De gezellige inrichting en de sfeer geven je een huiskamer gevoel. 

Goed adres voor een bedrijfsbijeenkomst of een vergadering

Niet alleen voor de reguliere bezoekers is dit een adres om goed te onthouden, ook bedrijven kunnen hier makkelijk terecht voor een bedrijfsbijeenkomst of vergadering. Door het gebruik te kunnen maken van een aparte ruimte is het mogelijk om hier ongestoord een bijeenkomst te houden. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om tijdens de lunch eten te bestellen.

Wij zelf wonen in de buurt van Amersfoort en bezoeken regelmatig dit grand café. Vaak is het om gezellig met wat vrienden de week af te sluiten, maar ook om een potje biljart te spelen. Soms bestellen wij een lekker hapje bij de borrel in dit moderne grand café in Amersfoort.