Waarom u thee moet drinken!

earl grey twinings

Houdt u ook zo van earl grey twinings thee? Aarzel niet, maar drink het gerust een keer. Als u nog niet exact begrijpt waarom thee drinken eigenlijk de moeite waard is, dan zal het snel duidelijk worden. Met dit artikel lichten we graag de redenen toe en bekijken we welke voordelen het drinken van thee heeft.

earl grey twinings

Het bevat geen calorieën

In thee zijn geen calorieën aanwezig! U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u door het drinken van thee in gewicht toeneemt. U kunt gedurende de dag zo veel kopjes thee drinken als u zelf wenst. Aangezien er geen calorieën in zitten, zult u niet in gewicht toenemen. Zorg er alleen voor dat je niet iedere keer suiker aan je thee toevoegt, dat zorgt er namelijk voor dat je veel calorieën binnenkrijgt.

Rijk aan antioxidanten

In thee vindt u veel antioxidanten terug welke goed zijn voor u. Deze antioxidanten kunnen helpen bij het voorkomen van onder meer een keelpijn en verkoudheid.

Gewicht kwijtraken

Het drinken van thee bevordert uw spijsvertering. Hierdoor verbrandt uw lichaam eerder vetten waardoor u gemakkelijk kunt afvallen. Als u momenteel bezig bent met afvallen, raden wij u zeker aan om thee uit te proberen.

Voorkomen en behandelen van huidziekten

Ondervindt u hinder en last van huidaandoeningen, bijvoorbeeld acné, psoriasis of eczeem? Ook tegen deze kwaaltjes is thee behulpzaam. Van nature heeft thee een zuiverende uitwerking.

Maag rustgevend

Wanneer u veel klachten heeft aan uw maag en darmen, biedt thee ook een zeer gunstige remedie. Het is namelijk aangetoond dat door thee te drinken, de maag en de darmen zich kunnen ontspannen. Ook wanneer u lijdt aan buikkrampen of diarree, biedt thee goede hulp.

Betere bloedcirculatie

Wanneer u veel thee drinkt, wordt uw bloedsomloop gestimuleerd. Welke voordelen biedt dit, vraag u zich misschien af? Het belangrijkste positieve effect is voornamelijk uw hart. Vanwege deze positieve werking vermindert namelijk het risico op een te hoog cholesterol en hoge bloeddruk.

Voldoende redenen om lekker earl grey twinings te gaan drinken!