Verrassend uit eten in Amsterdam!

uit eten in amsterdam

Verrassend

Jaarlijks ga ik met mijn vriendengroep uit eten in Amsterdam. Dit jaar wouden we eens iets anders dan de gebruikelijke pizza eten dus iedereen mocht een keuken uitzoeken die hij/zij graag wilde eten dit keer. Ik had eigenlijk verwacht dat er sushi zou uitkomen, maar er kwam de standaard Hollandse pot uit. Gelukkig hoeft Nederlands niet te bekekenen dat het saai is, er zijn een hele hoop hele goede restaurants die kostjes van eigen bodem servuit eten in amsterdameren. Wij hebben eerst de hele dag lekker gewinkeld en zijn naar een film geweest in Pathe bij de Dam. Zelf vond ik de film heel erg leuk, maar mijn vrienden helaas niet zo. Gelukkig heeft het eten heel erg veel goed gemaakt, want dat was echt fenomenaal. Ik heb denk ik nog nooit zo lekker gegeten en dat terwijl ik toch regelmatig uit eten ga. 

Meer dan lekker

Tuit eten in amsterdamoen wij uit eten gingen in Amsterdam zijn we uiteindelijk bij JT. Cornelis gaan zitten. Het zag er zo mooi uit dat we al meteen hoge verwachtingen hadden. En zelfs ondanks dat we zulke hoge verwachtingen hadden, zijn deze meer dan overtroffen. Ik had als drinken ook een hele lekkere wijn, waar ik graag van zou weten welke het is. Ik denk alleen niet dat ik daar ooit achter ga komen, maar het is een hele goede reden om er nog eens terug te gaan. Waarschijnlijk ga ik volgende week al met mijn moeder, dus dat heb ik weer erg goed voor elkaar! Echt een aanrader.