Naar de high tea in Houten

Mijn zus is zwanger en ik wilde een zussen dag maken met haar met lekker eten. Daarom ging ik opzoek op het internet naar high tea Houten. Zo kwam ik terecht op de website van Rondom Taart. Op de website zag ik wat er ongeveer allemaal bij het thee kransje bij zat. Zo zat er in dit pakket:

– Verschillende soorten thee
– 3 verschillende soorten sandwiches
– 2 scones met clotted cream en huisgemaakte jam
– Een quiche
– 4 zoete lekkernijen
Dit leek mij wel wat en reserveerde dan ook voor twee personen bij deze onderneming. Nu kijken wat mijn zus ervan gaat vinden.

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg

Mijn zus en ik hebben heerlijk gegeten bij Rondom Taart. De high tea in Houten was dan ook meer dan genoeg. Mijn zus was ook blij verrast nadat ik haar had opgehaald om lekker te eten met z’n tweeen. Na het eten hebben wij natuurlijk ook gewinkeld voor de kleine meid die er binnenkort bij komt. Nu mijn zus zo tevreden was over het eten bij deze onderneming, heeft zij dan ook de hapjes besteld voor het kraamfeest. Deze worden verzorgd door deze onderneming dan weet mijn zus zeker dat het lekker is.