Lekkernij bij ijssalon Mijdrecht

Wanneer je op zoek bent naar een lekker tussendoortje, dan moet je eens bij ijssalon Mijdrecht langs gaan. Hier hebben ze heel veel keuze in deze lekkernij. Maar wat denk je van een lekker krokant hoorntje waar deze ijskoude lekkernij in kan. Of dit in de vorm van een bakje, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een papieren bakje wanneer je de koek van een hoorntje niet lekker vindt. Ik kan mij nu alweer verheugen op dit lekkers, ik ben dan ook een echte fan van de zomer. Dan heb ik namelijk een goed excuus om vaker langs deze salon te gaan.  

Jammie,……

Vandaag had ik zo zin om even langs de ijssalon in Mijdrecht te gaan, waarom weet ik niet maar ik had zoveel zin in iets lekkers. Misschien komt het omdat ik de vogeltjes zo vrolijk hoorde fluiten en het zonnetje zijn best deed om te schijnen. Maar ik zag mijzelf al lekker in het zonnetje zitten met een bakje vol met chocolade en meloen ijs. 

Eenmaal binnen bij de salon kon ik bijna geen keuze maken en heb dan ook een hele tijd daar naar de vitrine zitten kijken voordat ik eindelijk een keuze kon maken.