Hou van vis bij www.myseafood.nl

Persoonlijk ben ik een echte visliefhebber. Zowel om vis thuis te hebben maar ook om het te eten. Overigens bestel ik altijd mijn vis via www.myseafood.nl. Dit heeft puur te maken met het feit dat je bij dit bedrijf nooit mis slaat. Zij hebben namelijk altijd alles goed en wel op voorraad waardoor jij jouw bestelling eenvoudig kunt plaatsen.

Voorheen ging ik altijd naar de lokale visboer bij ons in het dorp. Hier moest je gewoonweg geluk hebben als jij kon halen wat je nodig had qua vis. Zelf ben ik niet iemand die hier zin in heeft waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar andere mogelijkheden. Tijdens mijn zoektocht online heb ik meerdere visboeren gezien. Echter op de website van www.myseafood.nl ben ik blijven hangen. Dit bedrijf maakt het namelijk gewoon mogelijk dat je vanachter je eigen computer kunt bestellen. Je hoeft tegenwoordig niet eens meer de deur uit om kwaliteit in huis te halen!

Snelle levering

Bij het bekijken van het assortiment merkte ik meteen dat zij de unieke soorten vis ruim op voorraad hebben. Ook in de kosten merkte ik enorm veel verschil. Hierdoor werd het voor mij overduidelijk dat ik bij dit bedrijf een bestelling moet plaatsen. Een paar minuten later had ik al besteld én betaald. Het kan dus wel eenvoudiger!