Dit is een aanrader om lekker in Nijmegen te gaan eten!

IMG_2562-1-217x300 (1)

Dit is een aanrader om lekker in Nijmegen te gaan eten! Wij zijn laatst uiteten geweest bij bistro Le Steak. In deze blog ga ik jullie uitleggen wat onze ervaring is bij dit geweldige restaurant in Nijmegen.

Kokenfoto-vooraanzicht-bistro-le-steak-300x199

Op een donderdagmiddag hadden mijn man en ik geen zin om te koken. Daarom leek het ons handig om die avond uiteten te gaan. Voor de rest van het weekend hoefden wij ook niet te koken, omdat wij een weekendje naar Parijs hadden geboekt. Het leek ons verstandig om niet af te wassen en het huis schoon achter te laten. Om een leuk plekje uit te zoeken en uit eten te gaan zijn wij het internet opgegaan. Overigens wilde ik ook aan mijn vrienden en familie vragen of zij nog een leuk plekje wisten in Nijmegen.

Internetfoto-interieur-bistro-le-steak-1200x375

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal een goede menu kaart hadden. Toch sprak een restaurant mij aan, namelijk bistro Le Steak. Dit restaurant is veruit het leukste restaurant dat wij zijn tegengekomen op het internet. In de tussentijd kreeg ik te horen van een paar goede vrienden dat wij eens bij restaurant Le Steak moesten kijken. Dit is een aanrader om lekker in Nijmegen te gaan eten, kregen wij te horen. Dit maakte dan ook absoluut indruk bij ons. Daarom hebben wij hier besloten te reserveren voor die avond. De sfeer, het menu en de medewerkers van het restaurant is kortom geweldig! Wij gaan hier zeker vaker uiteten.